Wij werken momenteel aan onze nieuwe website. Kunt u een product of merk niet vinden? Bel ons: +31 (0)850 220 020

HKL Horeca

HKL Horeca is gespecialiseerd in operational leasing en verkoop van professionele keuken- apparatuur voor horeca, institutionele markt en de bedrijf restauratieve sector. Bekijk ook onze referenties.

HKL Horeca is een toonaangevend leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden. Wij leveren vanuit ons magazijn met ruim 50.000 producten. HKL Horeca is een zusteronderneming van een van de grootste totaal-leveranciers van Nederland op het gebied van horeca apparatuur.

 


Uw deskundig adviseur

Wij begrijpen als geen anders hoe moeilijk het is om de juiste apparatuur voor uw keuken via internet te vinden. Er is een groot aanbod en hoe weet u nu welke apparatuur geschikt is voor u. Met een persoonlijk advies op maat en ruim 30 jaar ervaring op het gebied voor professionele keukenapparatuur willen wij u graag helpen om de juiste beslissing te maken.

Geen enkele keuken is hetzelfde. Alle processen in uw keuken moeten haarfijn op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor kan het voorkomen dat u een wens heeft die standaard niet leverbaar is! Wij bedenken samen met u de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van het begin tot het einde. Geen keuken is te groot of klein.


Het ontwerp van uw keuken

Naast onze jaren lange ervaring beschikt HKL Horeca ook over een eigen ontwerpbureau. HKL Horeca maakt ontwerpen, zowel 2D – 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen.

Door onze jaren lange kennis en passie voor het grootkeuken vak, kunnen wij al uw behoeftes vertalen naar een professionele keuken die bij uw bedrijf past. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Als u graag persoonlijk en vrijblijvend geïnformeerd wenst te worden over uw mogelijkheden met HKL Horeca, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 0031 (0)850 220 020 of vul onderstaand contact formulier in.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel