Projecten & Maatwerk

HKL Horeca kan voor u ook Projecten & Maatwerk realiseren. Wanneer standaard apparatuur u niet aanspreekt bent u hier bij de juiste partner. HKL Horeca is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten, leveren, monteren en installeren van professionele grootkeukens en interieur ten behoeve van o.a. restaurants, hotels en zorginstellingen.

De professionele grootkeuken branche is continu in beweging en dit vraagt om flexibele oplossingen voor elk segment. Of het nu gaat om het invullen van een bestaande ruimte, nieuwbouw, renovatie of een totaal concept,

HKL Horeca maakt ontwerpen, zowel 2D - 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort. Wij zien het als onze missie om de werkmethoden in de grootkeuken te verbeteren en het niveau van de professionele keuken te verhogen. Dit doen wij met logistieke oplossingen en met veel passie voor ons vak.

Als u graag persoonlijk en vrijblijvend geïnformeerd wenst te worden over uw mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel