Koelcel en Vriescel voor de horeca

Speciaal voor de horeca vindt u bij HKL horeca een breed assortiment koelcellen en vriescellen. De vries- en koelcellen zijn ontworpen met het oog op professioneel gebruik in de horeca zoals hotels, restaurants, kantines en voor catering bedrijven.

Vriezen en koelen

Het design van de verschillende modellen is erop gericht om zowel functionaliteit als een moderne vormgeving met elkaar te combineren. Daarnaast is flexibiliteit gegarandeerd. 

Hygiëne

Alle koel- en vriescellen van HKL Horeca kunnen op de gevraagde temperatuur ingesteld worden en zorgen ervoor dat etenswaren en dranken volgens de hoogste standaarden voor een lange periode veilig opgeslagen kunnen worden. Het materiaal is eenvoudig schoon te houden en voldoet daarmee aan de wettelijke hygiëne voorschriften. 

Bekijk hier ons aanbod koel- en vriescellen. Wilt u liever een koel- en/of vriescel leasen? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel ons direct: +31 (0) 850 220 020

Wij beantwoorden graag al uw vragen.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel