Levering.

HKL Horeca levert vanaf  € 500,- euro gratis* door geheel Nederland** . Het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport tot aan de eerste deur, gelijkvloerse levering en bij een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het pand.

In een aantal steden, of deelgebieden, mogen wij niet meer met eigen vervoer uitleveren en zijn wij verplicht om gebruik te laten maken van een daartoe door de gemeente aangewezen plaatselijke vervoerder. Deze vervoerder distribueert met kleine (en electrische) wagens. Gemiddeld genomen levert dit een vertraging op van 1 dag. Als wij door de gemeente deze verplichting opgelegt krijgen, wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag.

• *   Voor bestellingen onder de € 500,- rekenen wij € 14,50 vracht en verzendkosten.

• ** Voor de eilanden wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag (kosten en reistijd veerdiensten).

Levertermijn.

De verwachte levertermijn staat bij ieder artikel vermeld. Deze verwachte levertermijn gaat in zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven.

Montage en installatie.

Op verzoek en tegen een meerprijs kunnen wij voor u ook de montage en installatie verzorgen. Waarbij de dagmaat van de toegangsdeuren ruim genoeg dienen te zijn voor het binnenbrengen van het apparaat.

HKL Horeca zorgt er dan voor dat het apparaat gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd wordt. Wat wij niet doen zijn bouwkundige- en installatiezaken, zoals gas, water, stroom. De aansluitpunten dienen op de juiste plaats, en vooraf, aanwezig te zijn. Indien wenselijk zenden wij u een werk- installatietekening toe, welke u kunt overhandigen aan een W- of E-installateur, zodat deze in uw opdracht er voor zorg kan dragen dat de leidingen op de juiste plaats en juiste wijze zijn aangebracht. U kunt bij het gewenste artikel aangeven of u gebruik van onze montage en installatie service gebruik wenst te maken.

Voor enkele producten gelden hogere post- en verzendkosten. Dit staat per product nadrukkelijk aangegven.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel