• -20%

    Elektrische inductie kookplaat
    Elektrische inductie kookplaat
    € 199,00 € 159,00

Hoe werkt een inductie kookplaat?

Inductie koken is gebaseerd op een hele andere methode van koken dan de manier waarop andere kookplaten zijn gebaseerd. Onder een vlakke glasplaat wordt een magnetisch veld gecreëerd. Met een pan, geschikt voor inductie koken, die op de glasplaat wordt geplaatst, wordt door wrijving de bodem van de pan verwarmd. De naam inductie koken is ontstaan doordat de hitte door een magnetisch veld wordt geïnduceerd.
 

Inductie kookplaten

Deze nieuwe kookplaten hebben een glasplaat waarop de pannen worden gezet. Hierdoor is het schoonmaken van veel eenvoudiger in vergelijking met de klassieke kookplaten. Het verschil met elektrische kookplaten is dat het oppervlak van de inductie kookplaat niet rechtstreeks wordt verwarmd, alhoewel het glas wel warm kan worden door het hete oppervlak van de bodem van de pan. De temperatuur kan heel precies geregeld worden. Hier zijn echter wel speciale inductie pannen voor nodig.

Inductie kookplaten leasen

Bij ons treft u een compleet assortiment professionele inductie kookplaten aan die volledig gschikt zijn voor de horeca. Bij HKL Horeca is het ook mogelijk om inductie kookplaten te leasen. Bel ons direct en vraag naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel ons direct: +31 (0) 850 220 020
Wij beantwoorden graag al uw vragen.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel