Horeca grootkeuken blog

Wij delen onze expertise graag met u!


Electrolux SpeeDelight - Krokant is terug!

Een snel bereide snack heeft nog nooit zo goed gesmaakt. Voor elk bedrijf waar snacks worden geserveerd is het moeilijk om alles te combineren, van keukenbeheer tot klantenservice. Als u niet tevreden bent met een klassieke 'on-the-go' service, maar uw productiviteit wil verhogen en een uitstekende snackervaring wil aanbieden, heeft u intuïtieve, hoogwaardige oplossingen nodig.

Lees hier meer.


Horeca apparatuur - ovens

In deze blog leggen wij u de verschillen en functionaliteiten uit van 'horeca ovens'. Wij vertellen u onder andere over een combisteamer, hetelucht oven, pizza oven en magnetron.

Lees hier meer.

 


Het traject van een project

Een horeca keuken is het kloppende hart van uw onderneming, maar deze keuken komt er natuurlijk niet vanzelf. Wij hebben het traject van een project onderverdeeld in 6 stappen. In deze blog leggen wij u uit hoe het traject van een project er uit zal zien.

Lees hier meer.

 


Rational SelfCookingCenter XS

De combinatie van warmte en stoom in één enkel apparaat opent nieuwe mogelijkheden in de professionele voorbereiding van uw maaltijden. Gerechten zijn zeer zacht gekookt. Dit maakt de gerechten veel gezonder en ideaal voor een vitale voeding. De nieuwe SCC XS dekt 95% van alle populaire kook toepassingen. Natuurlijk heeft de SelfCookingCenter XS alle intelligente functies die u gewent bent van de Rational SelfCookingCenters.

Lees hier meer.


Hoe werkt het leasen van horeca apparatuur?

U heeft wellicht wel eens nagedacht over het leasen van uw horeca apparatuur of u bent zich momenteel aan het oriënteren. In deze blog leggen wij u uit hoe het leasen in zijn werk gaat, wat de voordelen zijn van leasen, wat er na de lease periode gebeurt en of u als startende ondernemer ook horeca apparatuur kunt leasen. 

Lees hier meer.


Perfect vlees bereiden op een Magikitch'n grill

Magikitch’n is de nummer 1 op het gebied van grillen met de gas grills (charbroilers). Magikitch’n maakt en ontwikkelt robuuste gas grills met de meest gelijkmatige warmteverdeling in zijn klasse, hetgeen de kwaliteit van het bereiden van producten bevordert. De ontwikkeling van een optimaal gelijkmatig verwarmingssysteem door MagiKitch’n maakt van deze gas grill een geweldig apparaat dat weinig kookervaring vraagt en zorgt voor minder voedselverspilling.

Lees hier meer.


Geld verdienen met uw spoelkeuken.

Wij horen u denken: hoe kan ik nou geld verdienen met mijn spoelkeuken? Met ons gepatenteerde, revolutionaire voorwassysteem verandert uw afwasproces totaal. Bekijk in onze blog hoeveel geld u kunt besparen en bekijk ook onze case, waarbij onze klant maar liefst €91.260,- per jaar bespaart!

Lees hier meer.


6 tips om als startende ondernemer te groeien.

Als startend ondernemer wilt u zo snel mogelijk succesvol van start gaan met uw eigen bedrijf. Maar hoe doet u dat nou precies en welke zaken moet u niet over het hoofd zien? In onze blog van deze week nemen wij enkele zaken met u door.

 

Lees hier meer.


Hoe voorkomt u storingen aan uw horeca apparatuurstoringen aan keuken apparatuur

Helaas is het niet altijd mogelijk om storingen aan uw horeca apparatuur te voorkomen, maar het is wel mogelijk om het aantal storingen aanzienlijk te verminderen. Voor iedere horeca ondernemer is het zeer belangrijk dat alle apparatuur naar behoren functioneert. Een goed werkende keuken resulteert immer in snellere en betere bereidingen van het product.

Lees hier meer.

 


Inspiratie voor horeca inrichtingen

Wij vertellen u graag welke trends onze designers van Fovere Design voorspellen voor dit jaar. U leest in onze blog o.a. over showcooking, stoer meubilair, diverse stoelen en welke kleur en materialen we gebruiken.

 

Lees hier meer.


Perfect op temperatuur thuis bezorgen

U wilt graag uw thuis bezorg service uitbereiden, maar uw gerechten komen vaak koud aan. Dan is het thermal delivery systeem van Cooktek wellicht iets voor u. Naast diverse handige stand-alone warmhoudplaten en wokken die op basis van inductie worden verwarmd, is het merk Cooktek dan ook vooral bekend om haar slimme warmhoudsystemen voor bezorg- en take-away restaurants. 

Lees meer.


6 tips voor het aanschaffen van een glazenspoelmachine

Ieder dag weer staat u of uw personeel een geruime tijd uw glazen te poleren? Uw klanten klagen dat de glazen niet schoon zijn of stinken? U heeft besloten een glazenspoelmachine aan te schaffen. Prijzen van een vaatwasmachine variëren van zo’n €900,- voor een goedkope machine tot zo’n € 6.000,- voor een top kwaliteit vaatwasmachine. Maar is duur perse beter? En waar let u nou op bij de aanschaf?

Lees meer.


Koks voelen meeste druk om snel te werken.

Uit onderzoek van het CBS is gebleken dat koks, artsen, managers in de zakelijke en administratieve dienstverlening en leerkrachte in het basisonderwijs de meeste werkdruk ervaren. Maar de aard van die werkdruk is voor ieder van deze beroepsgroepen anders. In dit blog leest u meer over het onderzoek. Tevens geven wij u enkele tips waardoor u er voor kunt zorgen dat de werkdruk in de keuken verlaagt wordt.

Lees meer.


Horeca trends 2017

 

We zitten al bijna in de vierde maand van 2017! Vorig jaar hebben wij een blog geschreven over de trends van 2017, maar heeft u deze al doorgevoerd?

Hierbij nemen wij nogmaals kort de trends voor 2017 met u door!

Lees meer.

 

 


Is uw horeca zaak wel goed verzekerd?

Als horecaondernemer gaat uw aandacht aller eerst uit naar uw gasten en uw locatie. Toch is  het verstandig soms stil te staan bij uw bedrijfsrisico’s. Bent u wel goed verzekerd tegen inbraak of een keukenbrand? Een brand of een inbraak kan veel schade veroorzaken. Welke verzekeringen sluit u daarvoor af? In deze blog vertellen wij u over de verschillende soorten verzekeringen.

Lees meer.

 


Zo voorkomt u voedselverspilling

Jaarlijks wordt er in de horeca cicra 51.000 ton goed voedsel verspilt. Alleen al in Nederland wordt er jaarlijks zowel privé als zakelijk voor enkele miljaren euro's aan bruikbaar voedsel de kliko ingegooid of onnodig laagwaardig verwerkt. Met de volgende vijf tips kunt u door middel van de juiste apparatuur in uw keuken voedselverspilling tegengaan.

Lees meer.

Voedsel verspilling = geld verspilling

 


Voedsel uit de 3D printer

Er wordt al een geruime tijd geëxperimenterd met het printen van voedsel. Een 3D printer print laagje voor laagje. Aan de printer kunnen ook eetbare substanties worden toegevoegd, welke vervolgens in de vorm van het gericht worden 'geprint'.

In deze blog leggen wij uit wat de 3D printer voor een maatschappelijke voordelen heeft en zal de 3D printers koks gaan vervangen?

U leest het hier.

 


Gezond eten

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat gezond en verantwoord eten al een geruime tijd in de spotlight staat. We zien het een na het andere gezonde dieet of gezonde restaurant verschijnen. Supermarkten hebben grote schappen vol met biologische en onbewerkte producten.

Lees meer.

 

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel