Ga terug naar de vorige pagina

Perfect vlees bereiden op een Magikitch'n grill

Magikitch’n is de nummer 1 op het gebied van grillen met de gas grills (charbroilers). Magikitch’n maakt en ontwikkelt robuuste gas grills met de meest gelijkmatige warmteverdeling in zijn klasse, hetgeen de kwaliteit van het bereiden van producten bevordert. De ontwikkeling van een optimaal gelijkmatig verwarmingssysteem door MagiKitch’n maakt van deze gas grill een geweldig apparaat dat weinig kookervaring vraagt en zorgt voor minder voedselverspilling.

Ideaal voor toepassingen en concepten waar veel producten worden gegrilld. De bereiding op de gas grill van Magikitch’n zorgt voor mooie grillstrepen op het product waardoor de presentatie van de gerechten erg aantrekkelijk wordt.

Indien u kiest voor een uitvoering met keramische kolen, de zogeheten MagiCoals, geeft dit een geweldige aanblik waardoor de gasgrill ook zeer interessant is voor “front of the house’ bereidingen.

Tevens zijn de gas grills van Magikitch’n zeer eenvoudig te bedienen, ook tijdens het spitsuur in de keuken. De bereiding op de gas grill zorgt voor mooie grillstrepen op het product waardoor de presentatie van de gerechten erg aantrekkelijk wordt. Magikitch’n heeft erover nagedacht om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er zijn dan ook diverse opties en accessoires beschikbaar welke het gebruik nog makkelijker maken.

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel