Ga terug naar de vorige pagina

Rational SelfCookingCenter XS

De combinatie van warmte en stoom in één enkel apparaat opent nieuwe mogelijkheden in de professionele voorbereiding van uw maaltijden. Gerechten zijn zeer zacht gekookt. Dit maakt de gerechten veel gezonder en ideaal voor een vitale voeding. De nieuwe SCC XS dekt 95% van alle populaire kook toepassingen. Natuurlijk heeft de SelfCookingCenter XS alle intelligente functies die u gewent bent van de Rational SelfCookingCenters.

Wat is de Rational SelfCookingCenter XS?

afmetingenDe nieuwe Rational SelfCookingCenter XS 6 - Eenvoudig, bespaart veel en heeft nauwelijks ruimte nodig!

Met een diepte van slechts 55,5 cm en een breedte van 65,5 cm biedt de SelfCookingCenter® XS alle belangrijke functies om de hoogste kwaliteit en maximale efficiëntie te garanderen.

De tot op de graad nauwkeurige temperatuur- en vochtregeling, de krachtige stoomgenerator, de intelligente bereiding van de meest uiteenlopende producten en het automatische reinigingssysteem bieden zowel professionele koks als tijdelijke krachten alle functies van een ideaal kooksysteem.

De bediening van het nieuwe SelfCookingCenter® XS is eenvoudig, zoals u dat gewend bent. Het bedieningsdisplay zit niet bovenaan het apparaat, maar is – heel praktisch – links van de deur gemonteerd. Dit creëert optimale gebruiksveiligheid en voorkomt dat de elektronische onderdelen op de lange duur beschadigd raken als gevolg van vrijkomende stoom.

CareControl®

CareControlHet intelligente reinigings- en onderhoudssysteem zorgt automatisch voor hygiënisch reinheid en duurzaam waardebehoud. Afhankelijk van de mate van vervuiling wordt slechts zoveel energie, water en reinigingsmiddel gebruikt als noodzakelijk is. Het ontkalken vervalt volledig. U bespaart tijd en geld.

iCookingControl®

iCookingControlEenvoud door iCooking Control!
Selecteer het recept, bepaal de gewenste resultaten en klaar!
iCookingControl® bereidt uw eten precies zoals u het opgeeft. Het maakt niet uit wie de Rational SelfCookingCenter XS gebruikt. De Rational SelfCookingCenter XS herkend de conditie, de grootte van de producten en de hoeveelheid.

 

iLevelControl

iLevelControlMet iLevelControl bereid u gemakkelijk verschillende gerechten tegelijkertijd!
iLevelControl laat u via het display zien welke gerechten u tergelijkertijd kunt bereiden, dit verhoogt de productiviteit en bespaart u tijd, geld, ruimte en energie.

 

HiDensityControl®

HiDensityControlHet gepatenteerde HiDensityControl® is de basis van de efficiëntie van het SelfCookingCenter ®, belooft een maximale kwaliteit van de gerechten. Natuurlijk in kleine maar ook in grote hoeveelheden. Onmisbaar daarvoor is de gelijkmatige en intensieve verdeling van hitte, lucht en vochtigheid in de bereidingsruimte. Onovertroffen in deze discipline: SelfCookingCenter ®!

 

Alles in één apparaat!

Stoom van 30°C tot 130°C
Stomen, pocheren, blancheren en stoven - Of het nu groenten, vis of eiergerechten zijn, dankrij de nauwkeurige stoomtemperaturen en maximale stoomverzadiging behouden uw gerechten de intense kleuren, vitamine en mineralen. Geen gerecht droogt meer uit!

Hetelucht van 30°C tot 300°C
Tender filets, krokante koteletten, gegrilde steaks, lichte bakkerijproducten en diepgevroren gerechten - Danzij permanente warme lucht tot 300°C worden alle gerechten gekookt in uniformiteit, knapperigheid en sappigheid die maatstaven zet!

Combinatie van stoom en hetelucht.
De warme vochtige lucht voorkomt dat de gerechten uitdrogen, minimaliseert gewichtverlies en zorgt voor een gelijkmatige bruining op gebraad, gratins en soufflés. U creëert hierdoor speciale smaken en de kooktijden zijn aanzienlijk korter dan bij conventionele kooktoestellen.

 

De weg door het display

Van links naar rechts

  • U geeft uw gewenste bereidingswijzen aan. Het SelfCookingCenter vertaalt uw wensen.
  • Op het iCC Cockpit weet u in een oogopslag, wat uw kooksysteem op dat moment uitvoerd.
  • Het iCC Cockpit toont, welke instellingen (stappen) het systeem neemt.
     

 

© 2016 - 2022 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel