Koel- /en vriescellen

Koel- /en vriescellen

Alle koel- en vriescellen van HKL Horeca kunnen op de gevraagde temperatuur ingesteld worden en zorgen ervoor dat etenswaren en dranken volgens de hoogste standaarden voor een lange periode veilig opgeslagen kunnen worden. Het materiaal is eenvoudig schoon te houden en voldoet daarmee aan de wettelijke hygiëne voorschriften. 

Bent u op zoek naar een andere maat koel- en/of vriescel? Vraag gerust een van onze mederwerkers, wij helpen u graag verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 176

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koel en vriescellen

Indien u de ruimte heeft om een koel- en/of vriescel in of bij uw zaak te kunnen plaatsen, dan raden wij dit zeker aan. Zeker wanneer u grote aantallen gasten per dag ontvangt en wanneer u veel voorbereid komt een koel- en/of vriescel van pas. Door de diverse afmetingen koel- en vriescellen welke wij in ons assortiment hebben is er voor elk bedrijf een gepaste oplossing. Door middel van rekwerken kun u uw koel- en/of vriescel zo efficiënt mogelijk indelen. 

Al onze cellen zijn bedoelt voor professioneel gebruik. De modulaire cellen zijn opgebouwd uit losse panelen welke onderling met elkaar worden verbonden. Al onze cellen worden compleet met geïsoleerde vloer geleverd. Motoren en rekwerken zijn apart bij te bestellen. 

Maatwerk koel- en vriescellen

Het is bij HKL Horeca mogelijk om maatwerk koel- en vriescellen te bestellen. Bent u een afwijkende afmeting nodig, of wilt u inrijplaten of een doorloop koelcel en vriescel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij maken u graag een aanbod op maat. Let op: dit betreft maatwerk cellen, welke speciaal voor u geproduceerd worden en derhalve een langere levertijd hebben dan de standaard koel- en vriescellen welke u op onze website ziet. 

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.