Leasen

Meer financiële flexibiliteit. Meer ruimte om te ondernemen. Staat u op het punt te investeren in nieuwe apparatuur voor uw bedrijf? Dan heeft u de keuze: u kunt uw eigen vermogen aanspreken, u kunt een lening afsluiten bij de bank of u leaset. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van lease.

Elke maand vaste tarieven, 
dus géén verassingen

Meer financiële ruimte om te ondernemen en investeren

Behoudt kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw bank

Geen economische risico. Dit ligt bij de leasemaatschappij.

Wat houdt leasen bij ons in..

Wat houdt leasen bij ons in...
Samen met ons kunt u op een gezonde en verantwoorde manier investeren, omdat er feitelijk sprake is van een huurovereenkomst. Hierbij is het economisch gebruik van uw professionele apparatuur van belang en niet het eigendom, want het apparaat is en blijft eigendom van de leasemaatschappij. U bent dus de gebruiker van de apparatuur. De investering hoeft niet op de balans geactiveerd te worden. Dit laat uw financiële positie en solvabiliteit van uw onderneming ongemoeid.

Door te investeren blijft u uw kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw eigen bank behouden. Wilt u na de leaseperiode juridisch eigenaar worden van het apparaat? Dit is mogelijk. Dit gebeurt tegen een vaste rest termijn.
Bekijk leaseaanbod

Financiering van uw horeca keuken

Voor sommige ondernemers is de aanschaf van horeca-apparatuur een grote uitgave, vooral als ze op zoek zijn naar kwalitatieve en duurzame producten. Gelukkig zijn er diverse financieringsmogelijkheden om u te helpen bij de aankoop van uw horeca keuken. Hieronder vind je al onze mogelijkheden.

Bekijk de verschillende soorten lease

Project lease

Shortlease

Starterslease

Horeca keuken leasen? HKL Horeca helpt u verder!

De droom van elke horeca ondernemer: Een kwalitatieve horeca keuken voor een betaalbare prijs. Met de juiste financiering, kunt u deze droom waarmaken en uw horeca-bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Er zijn diverse manieren om uw Horeca keuken te financieren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelen. Het is goed om alle opties goed te overwegen bij het leven van uw horeca keuken. het belangrijkste is om uw keuzes grondig te overwegen en te kiezen voor een oplossing die het beste bij uw bedrijf past. HKL Horeca helpt u hierbij graag verder bij al uw vragen!

 

Neem contact met ons op

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.