Afzuigtechniek

Afzuigtechniek

Een goed werkende afzuigkap is van groot belang in uw horeca keuken. U wilt immers uw klanten niet in nare geuren laten eten. De horeca afzuigkappen in ons assortiment zijn verkrijgbaar met of zonder afzuigmotor. Iedere professionele keuken heeft krachtige apparatuur nodig voor een goede afzuiging van geuren, dampen en vetten. Hiermee wordt een veilige en stankvrije omgeving gecreëerd. Een afzuiginstallatie moet perfect bij uw keuken passen. Zo bent u verzekerd van een goede afvoer van ongewenste geuren, dampen en vetten. U kunt bij ons standaard afzuigkappen bestellen, maar wij produceren ook afzuiginstallaties welk geheel voor u op maat worden gemaakt. Zowel de afzuigkap welke op de millimeter nauwkeurig geproduceerd wordt als de afzuig- en/of toevoermotor.

Afzuigkappen voor de horeca

Een goed werkende afzuigkap is een must voor uw zaak. U wilt geen vieze luchten en vochtigheid in uw zaak. Al onze afzuigkappen zijn gemaakt van degelijke materialen welke geschikt zijn voor de professionele keuken en zijn beschikbaar in diverse afmetingen, met of zonder motor. Alle producten zoals afzuigmotoren, afzuigboxen, geurfilterkasten, airconditioning, afzuigkappen en mechanische ventilatiesystemen voldoen aan de strenge eisen die gelden volgens de drank en horecawet. Naast het leveren van complete horeca afzuigisntallaties kunt u bij ons ook terecht voor zakkenfilters en koolstoffilters voor geurfilterkasten.

Maatwerk afzuigkappen

Naast ons standaard assortiment kappen, is het bij HKL Horeca ook mogelijk om uw afzuigkap / installatie op maat te laten produceren. Het is erg belangrijk dat uw afzuigkap afgesteld is op de ruimte waarin de keuken is, maar ook of er genoeg toevoer is van verse lucht. Wij komen graag bij u op locatie om te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij beschikken over een eigen fabriek welke uw kap, motor, WTW installaties, ESP installaties, brandblusinstallaties en geurfilterkast voor u op maat maken.

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.