Ontwerp en design

HKL Horeca maakt ontwerpen, zowel 2D – 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan de professionele food en drank productie en distributie. Van keuken en interieur ontwerpen tot volledige concept ontwikkelingen waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog bij ons in het vaandel staat. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort. Voor het schrijven van bestekken bent u aan het juiste adres bij HKL Horeca, waarbij wij natuurlijk optimaal gebruik maken van onze expertise in de meest uiteenlopende projecten waar elke dag topprestaties worden gevraagd.
HKL Horeca ziet het als haar missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het niveau in de professionele keuken te verhogen. Dit doen wij met logistieke oplossingen en vooral passie voor ons vak.

Professionele keuken ontwerpen

Wij beschikken over onze eigen tekenkamer, waar onze ontwerpers en deskundigen uw professionele keuken ontwerpen. Op basis van deze inventarisatie gaan onze ontwerpers aan de slag.

Wij beschikken over gespecialiseerde en gekwalificeerde ontwerpers op het gebied van grootkeukentechniek, interieur en binnenhuisarchitectuur. Zij zijn in staat om 2D en 3D tekeningen op maat te vervaardigen. Uiteraard conform de strenge eisen en richtlijnen van onder andere HACCP en Arbo. Juiste materiaalkeuze, vorm, comfort en capaciteit zijn eveneens vanzelfsprekende elementen in het ontwerp.

Van wens tot werkelijkheid

Voor horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens voor in de zorg, het onderwijs of recreatie. HKL Horeca heeft alles op het gebied van professionele horeca apparatuur en accessoires. U kunt bij ons terecht voor de kleinste accessoires tot complete horeca keukens. HKL Horeca levert alles wat de hedendaagse professionele keuken en horecabedrijven nodig hebben. 

Traject van een project

Inventarisatie
Project

Design en
Ontwerp

Begroting en
Offerte

Project 
Begeleiding

24/7 
Service

After 
Sales

Vrijblijvend advies voor uw horeca keuken?

Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen met onze ervaren ervaren specialisten kunnen we u volledig adviseren op verschillende probleemstukken die u tegen komt in uw horeca gelegenheid.

Wij beseffen goed dat u door de vele mogelijkheden twijfels kunt krijgen. Welke apparatuur heb ik nodig? Wat kan ik besparen? Wordt uw keuken ruimte volledig en efficiënt benut? Heb ik een goede afzuiginstallatie en hoe zit het met de service en nazorg? Daarom gaan wij graag vrijblijvend met u het gesprek aan om deze twijfels bij u weg te nemen.

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.