HKL Horeca

HKL Horeca is een toonaangevend leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden. Wij leveren vanuit ons magazijn met ruim 50.000 producten. Wij zijn een zusteronderneming van een van de grootste totaal-leveranciers van Nederland op het gebied van horeca apparatuur.

Uw deskundig adviseur

Met HKL Horeca kunt u op een gezonde en verantwoorde manier investeren, omdat er feitelijk sprake is van een huurovereenkomst. Hierbij is het economisch gebruik van uw professionele apparatuur van belang en niet het eigendom, want het apparaat is en blijft eigendom van de leasemaatschappij. U bent dus de gebruiker van de apparatuur. De investering hoeft niet op de balans geactiveerd te worden. Dit laat uw financiële positie en solvabiliteit van uw onderneming ongemoeid.

Door te investeren met HKL Horeca blijft u uw kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw eigen bank behouden. Wilt u na de leaseperiode juridisch eigenaar worden van het apparaat? Dit is mogelijk. Dit gebeurt tegen een vaste rest termijn.

Het ontwerp van uw keuken

Naast onze jaren lange ervaring beschikt HKL Horeca ook over een eigen ontwerpbureau. HKL Horeca maakt ontwerpen, zowel 2D – 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen. Door onze jaren lange kennis en passie voor het grootkeuken vak, kunnen wij al uw behoeftes vertalen naar een professionele keuken die bij uw bedrijf past. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort. 

Contactgegevens

Contact

HKL Horeca

KvK:60876573
BTW:NL854099049B01
IBAN:NL31 ABNA 046 929 5120
BIC:ABNANL2A

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.