Vaatwassers

Vaatwassers

Een zeer belangrijk onderdeel van uw horeca onderneming is uw vaatwasstraat. Alle borden, schalen en pannen moeten na afloop van een succesvolle avond weer hygiënisch schoon in de kast. Hygiëne is een onderwerp wat voor u, als horecaondernemer, erg belangrijk is. Het verschil tussen een vaatwasser voor in een horecakeuken en een consumenten vaatwasser zit hem onder meer in de capaciteit. Vaatwassers geschikt voor de horeca wassen uw vaat binnen enkele minuten.

Wij hebben als doel om uw vaatwasproces te optimaliseren en te vergemakkelijken. Met behulp van ons vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op de vaat veel kosten bespaard worden. Denk aan verminderd verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor een beter werkkllimaat voor de afwasmedewerker ten aanzien van bijvoorbeeld ergonomie en temperatuur van de spoelruimte. Het optimaal inrichten van de spoelruimte kan daar nog verder aan bijdragen. Liever uw spoelkeuken leasen? Bekijk onze mogelijheden

HKL Horeca heeft alle soorten vaatwasmachines geschikt voor de horeca en bedrijfskantines

Na de afloop van een succesvolle avond met een vol restaurant moeten de borden, schalen en pannen natuurlijk weer schoon de kast in. Met de hand afwassen is veel werk en kost tevens veel tijd. Kies daarom voor een professionele vaatwasser. Het verschil tussen een vaatwasser voor in een horecakeuken en een consumenten vaatwasser zit hem onder meer in de capaciteit. In een vaatwasser die voor de horeca bedoeld is, kunt u heel wat meer borden kwijt dan in eentje voor thuis. Daarnaast zijn horeca vaatwassers ontzettend snel. Al na een paar minuten kunt u de vaat er schoon uithalen en weer op zijn plek zetten. U bespaart hiermee tijd en een hele hoop moeite, waardoor u zich beter kunt richten op de kwaliteit van de gerechten die u serveert. 

Glazenspoelmachines

In ons assortiment vindt u machines die speciaal ontworpen zijn voor het spoelen van glazen. U vindt bij ons eenvoudige machines tot geavanceerde systemen. Iedere ondernemer met een horecazaak, zoals een café of restaurant, kan niet zonder een kwalitatief hoogwaardige vaatwasmachine.

Wel of niet een glazenspoelmachine?
Ieder dag weer staat u of uw personeel een geruime tijd uw glazen te poleren? Uw klanten klagen dat de glazen niet schoon zijn of stinken? Dan is een glazenspoelmachine van HKL Horeca wellicht iets voor u.

Voorlader vaatwasmachines

Iedere ondernemer met een horecazaak, zoals een café of restaurant, kan niet zonder een kwalitatief hoogwaardige vaatwasmachine. Schone borden en kopjes zijn een van de belangrijkste visite kaartjes van uw zaak. Het is daarom zeer belangrijk om te kijken naar het aantal wasbeurten welke u heeft voordat u een vaatwasmachine aanschaft. Heeft u veel wasbeurten en heeft u ruimte voor een doorschuifvaatwasmachine? Dan is dit wellicht een betere optie voor u.

Doorschuifvaatwasmachines

Een doorschuif- en combivaatwasmachines is de ideale oplossing als u te veel vaat heeft voor een voorlader, maar te weinig voor een korventransportvaatwasmachine. Een doorschuifvaatwasmachine is ergonomisch, snel en efficiënt.

Korventransportmachines

Korventransportmachines zijn er in diverse maatvoeringen. Op onze website ziet u enkele voorbeelden, maar gezien de hoge aanschafwaarde van de machine en het maatwerk wat bij deze machines komt kijken, komen wij graag bij u op locatie om u te adviseren.

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.