Vriezen

Vriezen

Bestel of lease uw horeca vriezer nu voordelig en snel bij HKL Horeca

In een hoogwaardige kwaliteits vriezer kunt u uw etenwaren voor een langere tijd bewaren. Omdat het voor iedere ondernemer van belang is om zo min mogelijk waste te hebben, wordt aangeraden een kwaliteits vriezer aan te schaffen voor uw horeca zaak. Lees hier ook meer over /energie-besparende-horeca-koelingen

Groot aanbod horeca vriezers

HKL Horeca heeft een groot aanbod met vriezers. Zo vindt u bij ons vrieskasten, vrieskisten, maar ook vrieswerkbanken. Kunt u uw product niet vinden of zoekt u een speciale maatvoering? Vraag gerust een van onze mederwerkers om meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 132

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vriezers voor de horeca

In de professionele keuken is het altijd druk. Het is daarom van belang dat u juiste vriezers heeft waar u op kunt vertrouwen. HKL Horeca heeft een ruim assortiment professionele horeca vriezers. Wij hebben vriezers met deuren, laden en kleppen. Wij hebben geforceerde en statische vriezers. Is het van belang dat u gastronormbakken in uw vriezer kunt plaatsen: ook hier hebben wij de juiste vriezer voor. Heeft u weinig ruimte in uw keuken voor een vriescel of vrieskast, denk dan ook eens aan een vrieswerkbank. Deze kunt u direct gebruiken als werkruimte / afzet ruimte terwijl u in de onderbouw uw producten op de juiste temperatuur bewaard. 

Type vrieskasten voor de horeca

Vrieskisten

Vrieseilanden

Vrieskasten

Vrieswerkbanken

Wand vriesmeubels

Energiebesparende maatregelen vriezers

Omdat koelingen en vriezers tot gemiddeld 25% van uw energiekosten in beslag nemen raden wij u aan te kijken naar een vriezer welke zuinig is. Bij sommige koel- en vriesapparaten komt u in aanmerking voor de Energie investering aftrek (EIA), waarbij u kunt profiteren van fiscale voordelen. 

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.