Bedrijfskantine of restaurant

Voor uw bedrijfskantine of restaurant kunt u bij HKL Horeca terecht. Wij leveren apparatuur en interieurs tegen concurrerende prijzen. Er komt veel kijken bij de inrichting van een bedrijfskeuken. Een bedrijfskantine is gemiddeld 1á 2 uur per dag geopend. Binnen deze 1 á 2 uur moet al u personeel snel en vakkundig geholpen kunnen worden. HKL Horeca houdt rekening met een efficiënte indeling en de een optimale routing, zodat dit mogelijk is. Wat uw specialiteit en wensen ook zijn, wij hebben er de apparatuur en inrichting voor.

Al onze keukens worden op maat gemaakt in onze RVS fabriek. Van compacte koffie corners tot complete bedrijfsrestaurants en productiekeukens; voor iedere organisatie realiseren wij een keukenoplossing die werkt.

Bedrijfskantine / restaurant

Het ontwerp voor uw bedrijfskantine of restaurant wordt gerealiseerd conform alle wensen, eisen en wettelijke regelgeving. Een ontwerp op maat dus, voorzien van de meest recente technieken. Een bedrijfskantine vormt het hart van uw bedrijf. Het is de plek waar uw personeel en/of collega's samen kunnen komen voor een heerlijke lunch of een plek waar u uw klanten kunt uitnodigen. U wilt een bedrijfskeuken waar het keukenpersoneel efficiënt kan werken en een restaurant waar uw medewerkers snel de weg weten te vinden. Wij adviseren u daar graag bij en zorgen ervoor dat het restaurant een verlengstuk van uw organisatie wordt.

Plaasting en montage van uw horeca apparatuur

De plaatsing en montage van de keuken in uw bedrijfskantine of uw bedrijfsrestaurant wordt verzorgd door goed getrainde vak monteurs die zorg dragen voor de gebruiksklare oplevering van de apparatuur.

Wanneer u preventieve onderhoudsbeurten laten uitvoeren van 1 á 2 keer per jaar zal dit ten goede komen van de duurzaamheid van uw keuken en apparatuur en dit heeft tot gevolg dat er minder storingen optreden. HKL horeca biedt een onderhoudscontract voor zowel de warme- als koude kant van uw keuken. Dit onderhoudscontract neemt een scala voordelen met zich mee:

- Voorrang bij serviceaanvragen

- U komt niet voor (grote) onverwachte uitgaven te staan  (Meetbare structurele kosten)

- De levensduur van uw apparaten wordt verlengd

- Minder storingen aan uw apparatuur

Dankzij onze landelijke servicedienst, is er ook altijd technische hulp in de buurt. Heeft u onverhoopt toch een storing? Dankzij onze 24/7 storingsdienst is uw storing snel opgelost. 

Een kijkje in onze keuken

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.