Vector Multi-cook oven VMC-H2H

Merk
Artikelnummer
106220
Beschikbaarheid
Op voorraad
Levertijd
Op aanvraag Meer infoGenoemde levertijd geldt slechts ter indicatie. Bel voor actuele voorraad) en verzendkosten aan de rechterzijde.
Op voorraad
Artikelnummer
106220
Special Price € 24.706,99 € 20.419,00 Regular Price € 26.008,95 € 21.495,00

Shipping methods:

Op voorraad
Lease mogelijkheden
Wilt u dit artikel leasen? Bekijk onderstaand ons voorstel:

De Vector VMC-H2H is de compactste Multi-Cook Oven van Alto-Shaam. Met een capaciteit van twee 1/1 GN levert de oven maximale prestaties en flexibiliteit. De oven neemt de helft van het oppervlakte in ten opzichte van traditionele combisteamers.

Ongeëvenaarde productie. – Met een Vector-oven bereidt u in dezelfde tijd tweemaal zo veel voedsel als met traditionele ovens, maar met een betere voedselkwaliteit.

Minder geschoolde arbeid nodig. – Volledig programmeerbaar via gebruiksvriendelijke bediening. Voedsel bereiden met één druk op de knop dankzij programmeerbare recepten met elk maximaal drie fasen.

Meer menumogelijkheden. – Bereid maximaal vier verschillende gerechten tegelijkertijd zonder smaakoverdracht. U kunt de temperatuur, ventilatiesnelheid en de bereidingstijd van elke ovenkamer instellen.

Superieure consistentie. – Lever elke keer gerechten van dezelfde hoge kwaliteit. Structured Air Technology biedt een superieure gelijkmatige bereiding en voedselkwaliteit. Geen kwaliteitsafname van het voedsel. Geen warme en koude plekken. Niet nodig om te kijken en bakken te draaien.

Werking zonder water. – Omdat Vector-ovens volledig waterloos zijn, bespaart u op installatiekosten en operationele kosten. Er is geen loodgieterswerk, afvoer, filtratie of bijbehorend onderhoud nodig.

Open de deur wanneer nodig. – Verticale luchtgordijnen waardoor er bijna geen warmteverlies is. Geen sterke stroom warme lucht. Koelere deur. Kortere opwarmtijd.

Capaciteit – 2 maal 1/1 GN volle belading.
Multi Timers – per niveau is het mogelijk om meerder timers te activeren.
Compact design – door zijn compacte afmetingen eenvoudig in elke keuken te plaatsen.
Cool Touch – deur voelt niet warm dankzij de dubbele glazen ruit.
Touchscreen – intuïtieve one-touch bediening, het grote scherm met simpele iconen maakt de bediening eenvoudig.
Katalysator – dankzij het gebruik van een uniek katalysatorsysteem kan de oven geplaatst worden zonder het gebruik van een afzuigkap/installatie. De katalysator filtert geur, stoom en bak-walm voordat de deur geopend wordt.
Receptenboek – mogelijkheid tot opslaan van 250 voorgeprogrammeerde bereidingsprocessen.
Boilerless design – geen wateraansluiting of boiler noodzakelijk.
Temperatuur – convectie instelbaar van 30- 256 ͦC.
Energie modus – energie besparende functie instelbaar bij een lange bereidingstijd.
USB-poort – voor HACCP-data uitlezing, recepten in of uitlezen en software.
Zelf diagnostisch – technische data eenvoudig uit te lezen door servicedienst.

Structured Air Technology®
Dankzij de Structured Air Technology® van Alto-Shaam is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder kwaliteitsverlies. De oven is opgedeeld in vier ruimtes, waar de temperatuur, ventilatiesnelheid en bereidingstijd van elke ruimte afzonderlijk geregeld kan worden.

Specificaties
Gewicht 97.00
Levertijd Op aanvraag
Merk Alto-shaam
Breedte 752,00 mm
Diepte 546,00 mm
Hoogte 1.003,00 mm
Spanning 400 V
Uitvoering Elektrisch

Alto-shaam horeca apparatuur

Alto-Shaam is al meer dan een halve eeuw producent van geavanceerde apparatuur voor de professionele keuken. Alto-Shaam is marktleider op het gebied van holding en cook & hold apparatuur. Het Halo Heat® systeem, de technologie waarmee Alto-Shaam wereldberoemd mee is geworden, zorgt voor superieure kwaliteit van de gerechten. Deze techniek omringt het te bereiden product van constante gelijkmatige warmte en temperatuur tijdens het braden en/of warmhouden van het gerecht. Door gebruik te maken van deze Halo Heat® techniek is Alto-Shaam in staat om gerechten ver vooruit te bereiden en tijdens de uitgifte tot urenlang uitstekend warm te houden, dit zonder door te garen, te verkleuren of gewichtsverlies. Tevens blijven alle natuurlijke smaakstoffen in het product behouden wat resulteert in zeer mals vlees en een natuurlijke smaaksensatie. Deze techniek wordt onder andere gebruikt in de holding, cook & hold, rookovens, droge bain-maries en verkoopvitrines van Alto-Shaam. Door te kiezen om te werken met Alto-Shaam holding of cook & hold apparatuur binnen uw bedrijf, vergroot u de capaciteit van uw keuken, heeft u meer controle over de kwaliteit van de gerechten, heeft u meer tijd en aandacht voor de opmaak, brengt u rust in de keuken en verlaagt u de stress en werkdruk.

Alto-Shaam haalt de stress uit de keuken
Door toepassing van de Halo Heat® techniek in de Alto-Shaam apparatuur zoals warmhoudladen, cook & hold enz, is Alto-Shaam in staat gerechten urenlang uitstekend warm te houden. Dit zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van het gerecht. Bij vleesgerechten zal de smaak en malsheid vaak sterk verbeteren. Door de producten te laten rusten zonder geforceerde warmte en luchtcirculatie zal het aanwezige vocht in het product blijven. Dit resulteert bij het serveren en na het snijden dat het vlees niet leeg loopt

Snel contact opnemen?

Kunt u een product niet vinden of zoekt u een bestaand product in een andere afmeting, vorm of kleur? We helpen u graag de juiste keuze te maken. Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u klaar.

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.