Professionele keukenapparatuur

Horeca keukenapparatuur is de technische uitrusting en gereedschappen die worden gebruikt in de professionele keuken van een horecaonderneming zoals restaurants, hotels, cafés en cateringbedrijven. Een breed scala aan apparaten en gereedschappen voor het bereiden, koken, koelen, bakken, serveren en opbergen van voedsel vallen hieronder. Het kan variëren van grote, complexe machines zoals ovens en grillen, tot kleinere, specifieke items zoals messen en lepels. Horeca keukenapparatuur is specifiek ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen in een professionele keuken omgeving, en om te voldoen aan de hoge hygiënenormen. HKL Horeca heeft een uitgebreid aanbod aan horeca keuken apparatuur die voldoen aan de eisen van uw keuken.

 

De voordelen bij het betalen van uw keuken in termijnen

Bij HKL Horeca hebben wij een uitgebreid assortiment aan horeca keukenapparatuur ter beschikking. Of het nu gaat om de bereiding tot aan de afwas, wij hebben de oplossing voor u ter beschikking. Wij leveren producten in de volgende categorieën:

De voordelen van leasen van horeca keukenapparatuur

Er zijn verschillende voordelen van horeca keukenapparatuur leasen:

- Financiering: Leasen maakt het mogelijk om horeca keukenapparatuur aan te schaffen zonder dat er een grote aanschafprijs betaald hoeft te worden.

- Flexibiliteit: Het is vaak mogelijk om tussentijds de leaseovereenkomst aan te passen aan de veranderende behoeftes van de horecazaak.

- Geen zorgen over veroudering: Leaseovereenkomsten zijn vaak op een termijn van 2-5 jaar, waardoor u horecazaak niet zorgen hoeft te maken over verouderde of niet meer werkende apparatuur.

- Fiscale voordelen: In sommige gevallen kunnen leasebetalingen aftrekbaar zijn van de belastingen.

- Gemak: Het leasen van horeca keukenapparatuur kan vaak een gemakkelijk proces zijn en het vermindert de administratieve lasten voor de horecazaak.

Waarom horeca keukenapparatuur bij HKL Horeca

HKL Horeca is uw ultieme bestemming voor professionele horeca apparatuur en toebehoren. Of het nu gaat om een schilmes of grote koeltechnische installaties, wij hebben het allemaal. Als erkende Nederlandse horecagroothandel bieden wij alles wat een professionele keuken of bedrijfskantine nodig heeft. Ons magazijn bevat meer dan 50.000 artikelen, dus u kunt snel uw professionele keukenapparatuur en toebehoren in huis hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw keuken.

Neem contact met ons op

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.