Professionele keukenmachines van HKL Horeca

Uw keuken in termijnen betalen

De aankoop van een nieuwe keuken op krediet kan een aantrekkelijke optie zijn voor wie de kosten op zijn gewenste aankoop liever wilt spreiden. HKL Horeca biedt verschillende financieringsmogelijkheden waarbij u uw nieuwe apparatuur en inrichting in termijnen betaalt op bepaalde tijdstippen. Dit stelt bedrijven in staat om nieuwe keukens te verkrijgen en vervolgens de resterende schuld in de tijd af te betalen op de door hen gekozen comfortabele termijn.

 

De voordelen bij het betalen van uw keuken in termijnen

Er zijn een aantal voordelen van het kopen van een keuken op afbetaling bij HKL Horeca:

  • Het maakt het mogelijk om een nieuwe keuken te kopen zonder dat u meteen een grote hoeveelheid geld hoeft te betalen. Dit kan handig zijn als u niet over voldoende cashflow beschikt.
  • Een afbetalingsplan kan u helpen bij het beheren van uw budget, aangezien u in plaats van één grote aankoop een maandelijkse aflossing heeft.
  • Afbetalingsplannen kunnen uitkomst bieden voor mensen die een kredietscore problemen hebben. Dit kan u in staat stellen om een lening te krijgen voor de aankoop van een keuken.
  • U behoudt kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw bank.
  • U loopt geen economische risico. Dit ligt bij de leasemaatschappij.

Betaal uw keuken in termijnen bij HKL Horeca

Leasen met HKL Horeca maakt niet alleen uw financiën vrij, maar geeft u ook de controle. Geniet van het economische voordeel van het gebruik van professionele keukenapparatuur, waardoor u uw kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw eigen bank kunt behouden. Na de leaseperiode hebben klanten de mogelijkheid om juridisch eigenaar te worden van de apparatuur tegen een vaste rest termijn. Met deze optie kunt u comfortabel investeren op een gezonde en verantwoorde manier.

 

Neem contact met ons op

Klantenservice en snel contact opnemen

Snel regelen in uw account

Volg uw bestellingen, betaal uw facturen, bekijk  tegoeden en spaar punten op uw
bestellingen.

Snel contact opnemen?

We helpen u graag de juiste keuze te maken.
Onze klantenservice staat van 09.00 - 17.00 uur voor u
klaar.